döö

2010-01-31 @ 18:20:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

döööö dööö dööö dööö!

Nu är det fredagsmys=)

2010-01-29 @ 20:39:33 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Idag har det varit en fin o trevlig dag, vaknade dock halv fem typ o sen igen tio i fem för att Markus klocka ringde då! usch då, fast tur är ju att jag kunde somna om ganska snabbt! =)

SEn vakna jag kl 09.00 för att storasyster ringde mig (A) ! Tänkte vafan lika bra att gå upp för då såg jag ett sms av Emmelie, och hon ville jag skulle med till NOVA i LUND!
Så ja jag drog mig hemåt, skulle äta men de kom ju upp lika snabbt igen :S konstigt värre! men sen blev de att jag drog till Nova, åt god middag o sen blev det att kolla massa saker! jag hittade mig ett par jeansleggings:D Och en skjorta men den köpte jag aldrig, hade inte tillräckligt mkt med pengar!! Och Emmelie handlade ju massa barnkläder bara, till lillen i hennes mage:) Jag börjar bli väldigt nyfiken på om det är en pojke eller flicka faktiskt :D !! Men iaf tack Emmelie för en trevlig dag:)

Sen drog jag mig till burlöv center o mötte upp älskling och Vira =) Och de var längesen jag träffa den lilla ängeln så jag blev happppy :)
Nu sitter jag hemma hos markus, och den lilla saken röker satan ta mig xD !
Ohhh jag börjar bli gammal, sjukt ont i ryggen som vanligt :/ !

Nej nu blir de nog filmtime o lite fredagsmys! det behövs ^^

Ha en fet jävla bra kväll/natt!!!
MAHA vilken sexig markus:D
Markus tror han e coool eller något:D

Anonyma saker e fan dryga!

2010-01-28 @ 14:28:01 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Haha den där konstiga saken som kommenterade anonymt till mig för några inlägg sen, kan ju lika bra skriva vem du e =)
Det enda jag vet är att det är en person från Trellehåla ^^
Men men, bättre om man står för vad man skriver ist för att vara anonym, men vissa människor verkar inte förstå att det bara är helt mesigt att vara anonym ^^

Ett jävla väder !

2010-01-27 @ 17:42:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ja nu tycker jag att snön ska försvinna, och då menar jag väldigt snart!!
Vill kunna gå i mindre kläder och även kunna komma någonstans utan att tänka på att det är snö som ligger i vägen för mina småresor!:P

Ja idag har jag simmat med Martin och Malin, var ju tvungen att hoppa på den höga skiten också, gjorde de till o med två gånger. JAg höll på att döööööö! jag e fan höjdrädd, snacka om att mina ben skaka bara på den lilla sketna trampolinen xD
Och martin trodde han va cool bara för han kunde klättra på klätterväggen ;)


Snart ska jag till  MARKUS! Hoppas att man kommer fram i tid bara så man slipper klööddd o förseningar blöööö!!

Hur kan man sakna en hårfärg så mycket som jag?

2010-01-27 @ 12:48:06 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jadu det undrar jag, för jag saknar verkligen mitt RÖDA hår väldigt mycket!
Jag trivdes verkligen i det sjukt mkt ohhhhh....
Men jag ska inte färga om det på länge, ska vänta tills det har växt ut och tills jag har fått mycket friskare hår, vem vet jag kanske inte kommer ha rött hår sen heller ;)

Ohh jag tycker om bilden på mig ! Dock så ser man ju typ ut som fan nu ju xD

Moi =)

Beroende av knäckebröd xD

2010-01-27 @ 12:41:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ohja som rubriken säger, beroende av knäckebröd!!! JA OCH DET ÄR JAG FAN!!
Men det är iaf bättre än vanligt bröd, iaf mycket nyttigare. Tur är det alltså så det inte hade varit något annat jag varit beroende av!!
Börjar man äta en knäckemacka så slutar det ibland med tre stycken istället. Det är verkligen dödligt, sjukt jävla gott måste jag säga!!

Snart kommer Martin och hämtar mig, o då bär det av till hörby till Malin. Och sedan ska vi vidare till badhuset och simma/bada.

Ni får ha en fin fortsatt dag.

Mums på dig!

2010-01-26 @ 22:15:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Halloj alltså, kom på att jag inte uppdaterat ett skit idag ju ;)
Men men idag blev det fan o med simning igen, fast denna gången med Malin =) Känner mig duktig, och imorgon ska vi simma igen gött mos alltså!

Ja annars har det ju inte hänt så mycket mer idag än att jag har varit på badhuset o simmat, ångbastat o lekt lite =) Och körde lite egen vattengympa ^^.
Ikväll drog jag och my family hem till Min storasyster Jessika och hennes blivande Man Micke, där fick vi paj o sockerkaka, mindre nyttigt dock :(. Men gott var det iaf!! =) Fick ju träffa lilla söta Tindra också =) Eftersom vi var där var ju förstås för att micke blev gammal idaaag:D bara 27 år xD



Nej fan, nu börjar mina ögon bli riktigt trötta !!
Om man kanske ska sova snart och se hur länge man kan sooova tills imorgon =) Imorgon kväll ska jag till älskling igen antagligen om inte den jaeveln har annat för sig eller ångrat sig ^^ man vet ju dock aldrig ! ;(
Neh fan , nu får ni allt sova så gott så hörs vi!!

Oh måste bara säga att nu har jag fixat mig en praktikplats, så på måndag börjar jag komma igång lite mer iaf ;) heltid faktiskt, och lära mig kassan ska jag äntligen få göra då ja =)

BYEBYE

Hej!

2010-01-25 @ 22:57:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

HejHej!
Nu e jag trötter o ska sooova med älskling :D


:)

2010-01-25 @ 16:30:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hejsan!
Idag hade jag tänkt att försöka fixa min blogg, men med mitt tålamod gick det inte för bra!
Så först måste jag iaf definitivt fixa mig en snygg header.
Sen blir det att fixa en massa annat också. Tycker ändå att sin blogg ska vara snygg och vara sin egen, den ska ju ändå visa vem man är från första början så ja detta kommer bli lite svårt :) Men det kommer nog bli fint i slutändan hoppas jag iaf!!
Nej nu pallar jag inte kroka runder på internet längre, ni får ha en fortsatt bra dag vänner =)
Ciaaaobella!

Bajs

2010-01-24 @ 21:25:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu ska Markus BAJSA!
Bara för att jag får skriva precis hur mycket och lite om vad jag vill, och jag vet allt vad en blogg är till för och det är iaf inte till för att människor ska klaga på vad man skriver, MAN FÅR SKRIVA PRECIS OM VAD MAN VILL:D och gillar man inte det så har man ju inget här o göra MY LIFE AND MY BLOGG SÅ DRA OM DU INTE HAR NÅGOT VETTIGT ATT SKRIVA TILL MIG ;)


ELLER FÖRESTEN:P Det är bara roligt ifall du kommer med sådana korkade kommentarer för alla kommer bara att skratta åt dig ist ju knasmänniskor det ska finnas i världen!!!

Najs Helg! :D

2010-01-24 @ 21:22:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Halloj!!
Ja min helg har varit trevlig, i fredags tog jag det bara lugnt med Markus hemma hos mig! Och igår var jag på fest hemma hos Lotta potta :)  ! det var trevligt och så ja ^^ Kommer bilder antaligen så småningom.
Ja vad ska man mer skriva, det hände väl en del, min bror var ju som vanligt ASKALAS och däckade i Lottas brors säng och jag, Markus, Mikael och Jessica drog till en fjompis lägenhet o skulle sova där, blev fan dock inte mööö sovande alltså men men!!! Och vaknade kl 8 idag, lite drygt faktiskt!!!

Idag har de varit en fin dag tycker jag, har sovit lite o sånt på dagen iaf :P det behövdes verkligen!! Sen kl 4 drog jag min familj och Markus till Lucky Bowl för att Käka middag där, och de var sjukt gott o mäktigt, sen blev det BOWLING :D fyfan vad kul och jag hatar att tiden alltid ska springa iväg när man har roligt!! =) Dock så sög typ vi alla egenligen, ingen fick över 200 poäng!! Mitt högsta poäng blev bara 100, haha men vafan jag e nöjd!!

Simdags:D

2010-01-22 @ 13:19:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tjena gott folk! = )
Nu sitter jag här nyduschad, så jävla skönt!!
Ska dra mig till hörby snart för att simma med Lotta och Rebecca, det kommer nog bli nice! =) Ikväll har jag inga stora planer på att göra något dock men men de får bli som de blir^^ Blir nog en chill kväll iaf :D

Ha en trevlig dag/kväll folks ^^

Inte så hemsk dag som jag trodde det skulle bli iaf!!

2010-01-21 @ 20:58:54 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hejsan!

Fortfarande ganska irriterad inombords, men ska försöka handska min ilska och ledsenhet!

Har haft en trevlig dag hemma hos Martina, Tack för att du försökte lugna ner mig iaf, det gick ganska fint!
Tack för maten också o tack för en trevlig dag! Får göras om snart igen iaf. =)

Nu blir det film, sen sova! ska bli skönt för är redan trött som fan och mår dock illa på köpet :S !

Bye my friends

Palla min äckliga svartsjuka :S Hjälp?

2010-01-21 @ 11:08:10 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Okej, roligt o få kommentarer från anonyma konstiga typer!?
Fattar inte varför man tycker om att kommentera såna onödiga saker som jag inte ett dugg bryr mig om ändå? Det är min blogg, inte din så läs inte om du inte gillar hur jag skriver
!

okej min natt har varit hemsk, knappt sovit ett skit och allt är ju självklart mitt eget fel, som vanligt:S

JAg är en dålig o hemsk flickvän, en svartsjuk jävel som du ändå inte förstår dig på!!!
Någon kan ju gärna försöka hjälpa mig med hur man blir av med sin svartsjuka på enklaste sättet?
Hade ni varit mig, så hade ni kanske förstått varför jag är som jag är det är fan inte det lättaste att bara glömma det förflutna eftersom jag har hållit allt inom mig från när jag var liten, och ja jag antar att jag själv får skylla mig på det också!!

En mening som kommer sitta kvar i hela livet är nog från högstadiet: Du kan fan inte ha pojkvän så som du ser ut, han måste fan vara blind??
Ja tydligen ser jag väl så hemsk ut, inte konstigt att jag tror att du vill ha någon bättre och snyggare än mig, för jag är bara en skit på jorden ändå!!

BYE BYE !

Jag är kär och galen i dig!! :D

2010-01-20 @ 20:55:32 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tjenare =)
Glömde att skriva igår, men men, så kan det gå när det händer mycket i livet, eller egentligen inte så mycket men ja ni fattar :D !
Igår var jag med Malin och Martin, ja de var väl som en helt vanlig dag med dem. De två är störda som få, och jävligt flumm och ja de går inte o ta de lugnt länge med de två i närheten! verkligen galna idioter:D maha men jag tycker om er två ändå höhö!!

Idag vaknade jag kl 09.00!! weeei jag var pigg o glad =) skulle egentligen dra till hörby o simma, men ja jag kom ju på att eftersom jag piercade min bröstvårta för inte så längesen så får man ju inte bada på 3 veckor ! så jag sket i det, men de blev iaf en tur till hörby för att träffa bästa bästa bästa bästa kusinvitaminvän Malin!!
Vi var hemma hos henne o snacka skit o umgicks o kolla tv o sånt trevligt, sen gick vi ut för att gå till viking! Det blev lövbiff för min del och panerad snitchel för hennes del :D väldigt gott, och hungriga var vi verkligen=)
Sen kom Michaelle med sin söta dotter, och sen gick vi en liten runda!!
Sen blev det inte mycket mer att göra, för sen skulle jag ta bussen som dock var lite försenad så blev ingen boxning idag!! Men ja på måndag kommer jag ju iaf dit igen, har lovat mig själv att jag ska försöka att hoppa hopprep och boxas med min säck hemma varje dag, eller iaf varannan dag är ju iaf en början :D!!!
Men som sagt sen så hamnade jag hemma hos Markus som vanligt:D men det gillar jag ! FÖR JAG TYCKER OM DIIIIG OCH DIN NÄRHET:D

Nu står pysen i duschen, och snart blir det filmdags och myspys!!

Ha en bra dag gott folk! Ciao

Lite gammal bild, men jag gillar den :D