Grattis Mini <3

2010-02-27 @ 11:13:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Höhö vilken snygg blogg då =) !

Nej men får faktiskt se ut så här tills jag orkar lära mig att göra den mycket bättre ^^



IDAG FYLLER BÄSTA MICHELLE 21 ÅR!!! GRATTIS TILL DIG SÖTNOS <3<3<3
Hoppas du får en toppen dag o kväll <3


Ciaaaoo!

jävla skit också!!

2010-02-24 @ 16:53:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har hållt på säkert i två tre timmar med min blogg, att försöka ordna den så att den blir snyggare! Men nej inget vill som jag vill så nu gav jag upp! allt gick verkligen åt helvete, så om det är någon som är villig eller som vill hjälpa mig så hojta gärna till ? för nu tänker jag inte lägga mer tid på den idag!!
Det sög ju verkligen alltså!!
Fan jag har inte ätit ngt idag mer än en liten yoghurt o en halv macka! Men känner ingen hunger av detta illamående! fan däremot har jag sjukt ont i mitt huvud just nu, men inte så konstigt när jag har tappat tiden totalt vid datorn! Hejdå dator !!!

yey

2010-02-24 @ 13:35:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Om man vill bli glad så kan man alltid kolla på denna söta bebisen! =)

http://www.youtube.com/watch?v=NzQUtElQXX0&feature=related

<3

2010-02-23 @ 14:51:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sitter hemma hos markus, har varit här sen i fredags! =) En mycket trevlig helg! men i söndags blev Markus sjuuuk! buhääö, Antagligen maginfluensa helvete, oh självklart så vaknade jag fem på morgonen igår o var sjuk jag med! Så gårdagen var fan hemsk, spydde o var på toan hela tiden ungefär, men idag har de börjat ordna upp sig iaf förutom att jag har ont i lungorna eller ngt vafan, plus att de fortfarande är toabesök, men iaf inte lika otfa som igår som tur var =) !!
O tack Markus för att du hjälpte mig med massa saker igår :P! du är underbar <3

ciaoo

2010-02-20 @ 08:55:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hejsan! Idag är det redan lördag, fyfan vad jag hatar att tiden ska springa iväg!!
Är hemma hos Markus nu, eller ja jag kom ju igår, blev en lugn kväll igår... Fick ju träffa Vira också =)
Vi somnade tidigt igår, för vi var jävligt trötta! Dock har jag vaknat några gånger inatt o sen kl 06.00 i morse vaknade jag! Kunde fan inte somna om o tydligen inte Markus heller! Sen kl 07.00 vaknade Vira o då kunde jag verkligen inte somna så de blev att vi gick upp ganska tidigt idag! Tror att jag vill sova middag sen haha!! hade varit skönt!!

Nu duschar Markus höhöhö! Och vira dansar loss =)

Nej nej nej nej bloggblogg hejdå!

Människor är hemska!

2010-02-18 @ 19:20:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snacka om att jag hatar människor, det är verkligen jordens hemskaste varelser.
Hjälp, hur fan ska världen sluta med alla dessa egoistiska sakerna ?
Alla är verkligen så jävla egoistiska o hatiska!
Till och med jag själv är det, jag är rädd för mig själv och alla andra ni ?!

Lita?, vad är det för ord? Det är fan nog inget man kan längre.

Undra hur livet är när man är död? det kan nog inte vara värre än att leva, isåfall vet jag inte vad jag vill? brinna i helvetet eller något? eller förresten det kan inte blir mer än helvete här vi är nu.

USch o blääääääääää på denna värld!!

hum

2010-02-18 @ 18:53:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Något som är roligt eller ja väldigt betydelsefullt kan bara vara en liten sak som att skriva något gulligt eller visa upp mig för andra på något sätt. men ja jag förstår att man inte vill visa upp någon som mig, så som jag ser ut så är de nog ändå ingen som vill se mig vafan

förlåt

2010-02-18 @ 18:49:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

förlåt mig

Nallebanan!

2010-02-18 @ 17:41:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jaha idag har dagen gått jävligt sakta, men det beror nog på att jag har mestadels bara varit hemma! I morse mådde jag skit spydde o sånt. Så det blev ingen praktik idag, tänkte att jag skulle sova vidare efter att jag hade vaknat och sånt men men det gjorde jag bara två timmar knappt. Sen blev man väckt av sin storasyster Jessika, hon och Tindra var här på frukost! Så ja jag tänkte vafan de var längesen jag träffade dem så de blev att gå upp o vara lite social under den väldigt korta tiden, för sedan skulle ju Tindra på dagis!!!

Efter min kära frukost gick jag till min dator, där kollade jag mina saker o sen blev det att söka lite jobb, tänkte att jag kunde väl iaf göra lite nytta idag!! Så de blev i allafall några sökta jobb idag... nöjd!!

Efter mitt datornördande tog jag mitt täcke o satte mig i vardagsrummet framför tvn!!! Satte igång mig en film, som var väldigt bra kommer faktiskt inte ihåg vad den hette, som vanligt :)..... Ni som känner mig väl borde förstå att jag aldrig minns namn på något, inte filmer, band, artister, kändisar överhuvudtaget o inte folk överhuvudtaget egentligen !! Men hur de ser ut o vad de handlar om o allt de dära de sitter kvar i huvudet och minnet!! Usch vad man kan vara kass på vissa saker, yey så är de för alla!

Nyligen åt jag middag, det blev kycklingburgare o det var supergott.
Stack in om till arbetsförmedlingen innan också idag för att min handledare skulle skriva under min närvaro så att jag kan få mina pengar från försäkringskassan, sen drog jag faktikst in en snabbis på bibblan, där lånade jag en bok och de var fan flera år sen jag låna bok på ett bibliotek om jag ska vara ärlig, dåligt av mig ju!
Men det blev att jag reserverade en bok: Pojken som kallades det, den är så jävla bra läste den för några år sen o tänkte att jag ville läsa fortsättningen men ack jag måste läsa om ettan först ju! Men den kommer inte förens in om en månad så fick låna Systrar i jeans istället.... Den har jag med läst förr men vafan den är bra så den kan jag läsa igen! Kände bara för att börja läsa lite så man har något o göra när man är ensam i sin lilla drömvärld!!!

Sen hämta jag ett paket som hade kommit, min efterlängtade söta underbara nalle, med en bild på mig och markus på :) Hoppas bara inte att markus skäms över mig?!?!

Onsdag japp!

2010-02-17 @ 20:41:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jaha nu ör snart denna dagen över, är sjukt jävla trött så sängen snart är inte fel!
Och speciellt inte när man ska gå upp halv sex imorgon SENAST!! gaaah....
Igår var jag hos älskling, vi kollade på bio på Farsan! Den var jävligt rolig och bra, så jag rekomenderar den varmt.
Idag har jag bara praktiserat, men tiden har gått väldigt snabbt, har träffat lite friends inne på coop också som handlat av mig, trevligt värre.

På min lunch idag drog jag hem till Catta för att ta en lunch med henne, de blev färdigrätter från coop javisst! Bara för att pizzerian inte hade öppet så jag kunde inte handla pizza med upp till henne! Trist läge när vi båda två var sugna på pizza ju, hehe men vafan då slapp jag iaf vara onyttig!

Imorgon början man klockan 07.00 till 16.00, ganska skönt o börja så tidigt ibland! Längtar tills fredag nu som fan, att få träffa älskling och sötnosen Vira ! =) jag saknar henne som fan!

Nej nu blir de nog sängen så pusshajs!

Måndag !!

2010-02-15 @ 20:05:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hejsan!
Fan har glömt att uppdatera sen i torsdags, men vafan gör det! Det har ju varit helg o då har man mycket annat för sig... tillexempel att vara med sötisen! ^^

Iaf min helg har varit underbar, har ju fått vara med den allra bästa människan! Fast tråkigt att inte lilla Vira kom, jag saknar henne också ju :(!!
Men iaf har helgen gått alldeles för snabbt, i fredags blev de film o mys o i lördags blev de malmö o kolla lite affärer sen mys på kvällen igen! Och igår var det ju alla hjärtans dag - då kom Markus mamma o hans syster o hennes boy I think?, hem till Markus.... Då blev det jätte god mat o trevligt sällskap så klart!!
O fick alla hjärtans dag present av Markus också ju, tack igen söt! Och imorgon ska vi på bio och se på Farsan! =) hoppas att den är bra!

Yeye idag var praktiken nice, det är tur de finns roligt o trevlig personal in tha butik!
O har varit helt själv i kassan idag o så kommer det att fortsätta, så det är toppen! =)
Imorgon börjar jag kl 7 o det är egentligen dödligt, men de känns faktikst ganska bra att jobba o slita, man blir iaf piggare på dagarna än förut !

Är dock redan trött, men vafan ska nog sova snart ändå hihi!!

Iaf ni får ha de super fint, för det ska jag ha! Ciaao!


Gammal bild, men du är fin och underbar osv osv.. < 3

Drömmar

2010-02-11 @ 22:10:09 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nu är jag trött, och är bäst att gå o lägga sig så att man orkar morgondagen!
God natt folk ha de fett underbart!! För det ska jag ha om mina drömmar kan tillåta det såklart ^^

Fuck You!!....

2010-02-11 @ 21:39:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag har tänkt på en sak, att när man mår dåligt så är de oftast de som inte känner en så bra eller inte ens känner en som märker att det är något fel! Jag undrar lite varför de aldrig är andra som ser, är de för att de vill o tror att man mår bra eller är de för att de inte bryr sig om en som vissa andra hade gjort?!

Till exempel när jag var på hultan, då grät jag o så kom de fram två killar (främlingar), som fråga hur de var och värsta allt, det tyckte jag var jätte gulligt gjort av dem och jag blev riktigt glad att de såg mig... För hur ofta är de folk som bara går fram till en om man gråter, jadu de har iaf inte hänt mig ofta! 

Fan ibland vill jag bara härifrån, bort från er alla och alla sina bekymmer, all sin dåliga bakgrund, okej nu menar jag ju inte att jag har en hemsk bakgrund, men hade iaf velat ha haft det mycket lättare förr. Nejtack ge mig en framtid som jag kan se fram till istället för att kolla bak hela tiden, jag hatar verkligen mig själv.
Jag är hemsk och ja så är det bara antagligen. Ge mig en värld där jag kan vara i mina egna drömmar att bara få smälta ifrån allt o alla, fyfan vad underbart allt hade varit isåfall. Ge mig frid eller något i den stilen TACK!!!

Nej fan imorgon är det FREDAG, alltså sista dagen på praktiken för denna veckan, sen kommer det snart en ny hård och slitsam vecka ;) !

Praktiken är mycket rolig :D

2010-02-09 @ 17:04:57 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hejsan, detta blir en snabb uppdatering!!
=)

Är sjukt trött idag, fyfan måste jag säga... att bara ställa sin klocka på 05.00 är sjukt!! En sak är säker att jag inte bör sova hemma hos markus när jag  ska börja kl 07.00 dagen efter, ett helvete ju hihi, men fick ju iaf vakna upp bredvid älskling och det är de bästa <3.

Nu är jag hemma, skulle bara hem om efter praktiken, jag slutade 15.00 o tack o lov för det. Det är alldeles lagom för mig , fast dagen har gått sjukt snabbt var först på golvet o tog ut varor sen var de visst rast, där gick ja i 2/5 timme med musik o träffa lite kunder....... Ja har man roligt så går fan tiden sjukt snabbt!! efter min lilla kvarts rast var de kassan som gällde fram till lunch som var kl 12.00 till 13.00 sen var de kassan igen. Så nu börjar jag komma i fart med lärandet =)...

Igår var det bara kassan som gällde också!!
Tur jag börjar 10.00 imorgon, lite sovmorgon iaf, men slutar dock 18.00 lite drygt det men men sånt är livet !!

Nu ska jag kila o ta tåget till älsk igen <3
Ha de fint alla !!

Förstår mig inte på människor ibland :S

2010-02-07 @ 20:28:44 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hum ja nu börjar jag redan bli lite trötter faktiskt! =) och det är bra för tänkte lägga mig i tid ikväll så jag orkar med dagen imorgon!!

Är lite smått besviken på vissa människor, alltså man vet aldrig med folk längre.... skitsnack hit o dit, jag undrar hur mycket som snackas om mig egenltigen. Man vet knappt vilka som är sina äkta vänner längre, svårt att lita på folk alltså. Fattar inte varför man inte bara kan hålla sig till sanningen och våga säga vad man tycker rakt upp i ansiktet istället för att prata runder till alla andra!!! Trött på detta nu faktiskt!!

Tycker faktiskt ni hade kunnat säga att ni inte ville komma ist för att komma med små undanflykter som egentligen hade kunnat fixas.... men men ni vet nog vem ni e iaf !!! ;)


Ohhh vad jag längtar tills imorgon, praktiken och sen efter det ska jag till Markus. Ohhh vad jag längtar efter dig och din trygghet som du ger mig <3
Du gör mig verkligen gladast, och det är du som får mig att må bra om dagarna.... JAG ÄLSKAR DIG!!!