Toppen dag number two ;D

2010-03-31 @ 21:05:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yeaah som ni ser, idag e det en fin dag också! även om vädert inte varit lika vacker! haha!
Haft en mycket bra dag på praktiken, dagen har gått snabbt! var hemma hos Rebecca igår o sov där tills idag =) Trevligt värre, åt sjukt goood mat, mums filibabba <3 gick till kära cooop o då köööpte vi ben and jerrys glass fyfan vad gott ! jag svääär ;D
Jag köpte även mig en XRAAAY! men den drack ja upp på nåra sekunder fuck face... Sen glodde vi film, den var jävla bra o rolig o så ja ni förstår va haha! flipphumööör fuck!

Imorgon kommer min efterlängtade man, alltså kan mitt liv bli bättre? nooowaaay!
Singel e fan fin fint! Har tänkt på en sak, att fyfan man är verkligen lyckligare som singel, man slipper alla äckliga bråk o besvär o tänka på vad man gör o tänka på vad sin partner gör alltså ännu värre, otrohet finns överallt ju ! vem kan man lita på nu för tiden ? INGEN!! NEJ VERKLIGEN INGEN! tyvärr så är de tråkigt att det ska vara så även om man älsklar ngn.... o efter varje förhållande eller kärlek eller ja ni fattar så försvinner allt ännu mer, alltså att man kan lita PÅ NGN.

Som sagt så ska ja iaf leva detta singellivet o ta vara på livet, jag har gott om tid att skaffa family. varför ha bråttom med ngt som kanske fuckar sig ändå, alla unga föräldrar ångrar nog lite ändå att de skaffa barn så tidigt, liksom de hade ja gjort iaf! kanske inte ångra barnet men ångra allt som man ville göra som man inte kunde pågrund av att man måste ta hänsyn till sitt barn osv osv!! YEEAH

amen fuuuck allt ja skrev försvann bara detta som va kvar o ja som skrev värsta fina o bra sakerna :O
så detta får duga för dagen. puss på er singel killar o tjejer ni e awesome! singel ska de va så länge man klarar av det =) Man ska kunna leva ensam

En toppen dag

2010-03-30 @ 15:16:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hejsan, fan va fint väder det e idag, eller åtminstonde lite bättre ;). Idag kände jag mig först lite sjuk när ja var på jobbet, men efter frukosten så mådde jag lite bättre så jag fortsatte att jobba hela dagen även om de kändes som om jag skulle ramla ihop, frös så in i helvete också! men men sånt e livet! De gick iaf bättre sen o fan va mkt folk de var idag! och så är de bara tisdag undra hur mö folk som kommer på torsdag då och imorgon? gaah! kommer bli mkt o göra då japp! =)

på torsdag kommer min man till mig =) Blir nog fin fint! I helgen blir det party var ännu vetefan, men finns många olika uteställen att välja mellan så vi får se vilket man tar =) !

Ska dra mig till rebecca snart också =) o ska sova där ^^

IDag är det helt enkelt en mycket bra dag, jag mår toppen och hoppas på att det kommer fortsätta så längre fram, för på sista tiden har jag varit helt nere fuck that life!

:D

Vad är meningen med livet ? :S

2010-03-29 @ 19:09:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hejhej glada folk!
Jaha snart e denna dagen slut! o jag är sjukt trötter idag gaah!
Kunde knappt somna igårkväll, tusan det.
Fyfan idag har de varit en frurstrerad dag, mina tankar ville inte försvinna även när jag joobba, jag levde i mina egen värld.... Snurrig och förvirrad bland alla mina äckliga tankar och min ångest tar kål på mig....
JAg känner mig sjukt övergiven och ensam, jag vill inte o jag kan inte träffa någon kille/tjej! Tänker ändå bara på skit iaf !
JAg vet inte längre vad jag vill med mitt liv, jag balanserar på en liten tråd och länge till pallar jag verkligen inte! JAg ska och borde bara glömma allt som varit, men jag vill inte bara glömma allt det bra jag hade. Men måste verkligen för jag mår inte bra av det. Vill bara gråta ut i flera dagar, men det känns bara idiotisk det också. FAN!
Behöver sällskap, men måste även lära mig att vara ensam. Att kunna leva ensam är det starkaste man kan göra. för helvete, allt e bara skit men ändå inte :S  !

jag kan nog sitta i femtio år o bara skriva av mig, allt bara snurrar i min feta skalle..
ångest hit o dit vafan....
Jag blir arg på mig själv, du klarar dig så jävla bra utan mig! hur lyckas du med det? hade jag bra gärna velat veta, jag kan fan inte sluta tänka på dig en hel dag för du finns alltid där alltid ngt som ploppar fram, antingen minnen eller när man pratar me ngn :S

Jag behöver komma ifrån allt o alla snart, för vet inte hur o vad jag gör med mitt liv just nu! Finns det ens någon mening längre, jag har tappat all glöd som jag hade innan allt skedde. Jag vill bara somna in och aldrig vakna upp igen förens allting är bra igen. Men det lär ju inte heller hända, ska man gå i ide kanske?? Och se om någon saknar mig eller om någon märker att jag är borta!
JAg kan inte vara frisk som har alla dessa idiotiska tankar hela tiden i skallen! Livet kan fan inte bara stanna upp så här lätt, bara för något sånt här litet men ändå ngt så stort! jag blir förvirrad och ledsen över allting som händer just nu. finner ingen mening med detta, jag önskar verkligen att allting hade varit en dröm och att jag inte ens fanns i livet!



Imorgon ska jag till Kristianstad o ta en fika med vicki! var år o dar sedan så blir säkert trevligt =)
bye

Söndag igen:O

2010-03-28 @ 22:43:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jaha nu är de söndag igen, denna veckan har också rusat iväg! förjävligt....
Igår var de trevligt värre, synd att ja inte kunde träffa phanna längre bara! saknar dig gumman :(
Hade fest för pappsen o de va trevligt iaf! men va helt seg o trött i ögonen hehe..:P Men men...

Skulle egentligen till Anderslöv idag o träffa Anna, men blev aldrig av :( så åkte o firade min bror ist, o så umgicks ja med malin, de var trevligt iaf =) Och ikväll skulle egentligen Mikael ha kommit,men bajs på honoms bil den va tydligen paaaj haha! Så ist får jag sova ensam inatt, dumma mikael :( buhu bara lämna mig ensam i sängen! gah

Tur så kommer Axlon på torsdag då har  jag sällskap i sängen tills måndag morgon (A) Mysigt med sällskap, så man slipper känna sig ensam... :P

Denna veckan lär gå snabbt som fasen! =) men skönt det, e typ bara en månad kvar på praktiken alltså sjukt! :P
Ne nu ska jag sova, god natt pussen

nu camar jag med anna :D haha söötnos<3

Helsingborg igår <3

2010-03-27 @ 17:52:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fyfan, de var mig ett tag sen jag skrev visst!
Har hänt rätt mkt på sistonde iaf, tillexempel så var jag med Mikael i onsdags kväll ! Blev att han slagga hos mig även om jag skulle börja kl 7 dagen därpå! Men men de var trevligt o tack för ett najs sällskap. =)

Igår så hade min lillasyster fest, så jag, Mini och Jessica förfestade hos oss med dem fast vi snacka inte med dem haha! :P
Sen drog vi med tåget till Lund, o därefter vidare till HELSINGBORG! som jag hade längtat sönder, men blev inte som man planerat, som vanligt! Nej men var inte på topphumör heller pågrund av en sak.... som jag måste ta itu med väldigt snart innan det tar kål på mig ännu mera..... :P

Men iaf de var väldigt trevligt iaf. var på fyra olika pubar, men en gick vi bara in på o ut lika snabbt! HAHA den sööögröööv! Blev inget dansande , men vafan det gör inte så mkt för jag hade ändå redan ont i mina jävla fötter! MEn tack tjejer de var trevligt ! Nästa gång blir det roligare för då ska jag vara mer på G! =)








Ikväll så kommer det gäster hem till oss, en hel del! =) pappa blir 55 år på onsdag så idag blir det att fira det, så då kommer typ alla dricka, frågan e om jag pallar dricka =) ! just nu känner jag itne suget men ändå lite :S !
Kommer gå illa detta, singellivet är inte alltid plus för mig, allt detta supande kommer döda mig eller ngt skit alltså!!
JAja GRATTIS ÄLSKADE PAPPA <3 Blir nog fin fin kväll!

Och imorgon ska jag upp i tid, för att dra mig till kära Anderslöv! Har dock aldrig i hela mitt liv varit där så ska bli lite intressant vad de e för skithåla ;D hah!
Nej men blir nog trevligt för ska hem till Anna <3 =)

Nu ska jag fixa klart mig helt innan folket kommer ! Byebye ha en trevlig kväll

Singel och sökande? NOOO:D

2010-03-23 @ 16:26:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hejsan gott folk =)
Idag är det redan tisdag, alltså är fredagen snart kommen! JIPPI! Hur fan kan man längta så här mycket till en dag? Direkt när det var måndag, jag bara shiiiiiet snart freedag och då hade ju dagen precis börjat =) ! Jaja det är fin fint med det!

Idag började jag jobba kl 07.00 och slutade 13.00 idag, härligt så in i helvete det!
Skulle egentligen till Malmö efter det och träffa Anna, men de blev aldrig av :( Så min dag den sprack så har istället inte gjort ett skit!
Inte mer än att försökt hitta mig ngn trevlig prick på internet =) har iaf funnit en tjej som verkar sjukt trevlig. Fast hon hittade jag inte idag ^^ buhää!

Imorgon kväll ska jag och Jessica träna, hoppas jag!!!
Kommer bli skönt, då kan man äntligen få släppa ut sin ilska lite till.

Jag tror faktiskt att jag snart kommer trivas ganska bra som singel även om jag vill vara upptagen, men sånt är livet. Man blir lämnad hit o dit, man är bara en helt vanlig tjej för alla killar känns det som. De säger att de inte kommer glömma en, men sen efter någon månad har de hittat en ny och är lycklig på nytt! så har det alltid varit och kommer alltid förbli så... Själv så sitter man oftast och tänker på de även än idag, och det tog år för mig att glömma personerna! Eller iaf två av dem o nu är de den tredje som kommer ta sjukt bajslänge!

Yeeaah ragga hit o dit, de funkade för mig för några år sen och då var jag superlycklig, fatta inte varför? kanske för att jag inte var ensam? eller ja jag var ju inte upptagen och fick göra precis så mkt jag ville! Fast å andra sidan så var de många man bara ville glömma bort dagen efter xD!!!

Nene ! IM HAPPPY! Jag har min familj och mina bästaste vänner! =) Man lever dag för dag, min framtid kommer iaf bli ljus och jag kommer fan att finna den bästa killen någonsin som kommer klååå er alla ! =)
Kärlek är bara en leeeeek ! ! ! ! En massa svek och tårar, ett rent helvete som bara är lycka i början när man är riktigt kär? humpf antagligen e det så illa!
Moi =)
Byebye friends!!:P

Helgen går förbi så jävla snabbt!

2010-03-22 @ 21:53:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgen har varit fin, i fredags drog jag o veronica hem till rebecca för att börja förfesta=)! Sen drog vi till tåget o tog tåget till malmö, blev att vi kom till södervärn, sen fick vi reda på att de andra inte hade kommit in på stället vi skulle till och att de redan var på väg hemåt igen! Fattar inte grejen? Det finns ju tusentals ställen att gå på så fattar inte varför de inte bara gick till ett annat ställe? Men men, skit samma de blev att vi drog tillbaka till Eslöv iaf och gick in på B2, där var de ganska trevligt träffa lite folk o så =) aldrig fel!!

I lördags skulle vi ha filmkväll hemma hos Rebecca. Anna och mini kom o då blev det supergod middag sen blev det snacks o shiiet o snack o skratt! o så blev det ist visst suuupande igen fram med flaskan min bästavän ? :D HÖHÖ
Senare drog vi vidare till B2 igen =) Men de var trevligt det med, men har bestämt att jag inte ska festa två dagar i streck.... och inte varje helg heller förutom nu på fredag blir det igen :D fast i helsingborg kommer bli fett najs underbart! längtar sönder <3<3<3<3


jaaja:D hoppas ni haft en trevlig helg iaf =)
Kramkalas! Ciiiiao

Kärlek är bajs!

2010-03-16 @ 18:50:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nej fan vad jag hatar internet, man blir bara på ännu mer dåligt humör? vad ska jag göra nu i min ensamhet? Film? hum ja de får nog bli det, men då tänker jag också! gah....... behöver ngn att snacka med nu tror jag, någon som kan göra mig på bättre humör och som kan få mig att tänka på annat?

GE MIG VÅR, GE MIG SOMMAR SÅ KANSKE ALLA BEKYMMER FÖRSVINNER! HOPPAS HOPPAS!!!

Just nu hatar jag kärlek! Ett rent helvete!

Ännu en dag som känns som evigheter!

2010-03-16 @ 18:45:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag har inte gråtit sen i morse nu, men jag känner att det egentligen vill ut som fan! Men jag vill inte gråta mera... får se hur långt det går tills resten brister ut då?

Jag hoppas att jag kan få må bra snart och få andra tankar i huvudet, ibland känns de som om att det går hur bra som helst men sen kommer de jävla tankarna ändå ju! Att mina känslor inte bara kan försvinna nu, allt hade varit mkt enklare då ju! Jag behöver någon myskompis NU! Kom hit mig, du din frivilliga sak! Behöver verkligen närheten och få ha någon bredvid mig som jag kan snacka med. Allt är så jobbigt, men jag ska iaf överleva detta och gå vidare även om detta kommer ta en evighet känns det som?

Tycker det är svårt att hitta folk på internet nu för tiden, jobbigt värre ^^ ! yeeyeye!

<3 kram

Livet går vidare! =)

2010-03-16 @ 11:14:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Detta är svårt, men ja jag måste verkligen klara detta återigen. Att bli sårad så här djupt är inte det roligaste....

Jag hoppas iaf att detta går över till helgen iaf för då ska jag ha det väldigt roligt. Bodoni blir det då, har aldrig varit där förut så ska bli spännande att se vad det är för ställe. Jag har iaf bestämt mig för att ge upp hoppet om dig nu och oss för det hade ändå inte funkat, inte efter allt detta under dessa två dagar. Hoppas att mina känslor försvinner lika snabbt för dig som dina känslor försvann på några sekunder för mig?
Jag hatar att jag älskar dig fortfarande!!!!

Men men, livet är inte slut för att ett förhållande är slut, detta är kanske början på något nytt som är bättre än förr. Nu kan man iaf göra det man vill, resa, utbilda sig och kanske hitta en ny framtid istället. I innan ville jag det med , men då hade jag aldrig klarat vara ifrån dig men nu är man ju iaf tvungen ändå så då kan man lika bra göra något bra av situationen. Får se vad jag finner för ngt intressant att göra inom sin tid. =)

Inget bölaande mer för dig iaf blablabla, det är som jag skriver sen om de kommer sluta är en annan femma, men får iaf försöka!

Nej nu ska jag dra tolahoppsan saa ciaaaobella<3

Hatar mig själv, varför var jag så dum i huvudet?

2010-03-15 @ 20:33:04 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag blir tokig, alla mina tankar snurrar omkring. .. varför gjorde jag som jag gjorde. varför e man så jävla blåst som mig? Jag vill inte , jag orkar fan inte längre! Du var mitt allt, du gjorde mig sjukt lycklig o nu tog allt slut så jävla snabbt bara så för dig. Jag är så ledsen, jag hade kunnat bevisa för dig att jag klarar av mina känslor och att jag hade kunnat behärska mig. Jag vet om att jag är svår att hantera, men jag vet helt hundra att jag hade kunnat kontrollera allt nu. Fast nu är allt över, mitt liv är ett stort svart hål som väntar på mig. Jag gråter hela tiden, jag kan inte få stopp på mina tårar, fortsätter de så här så lär jag bli uttorkad av alla dessa liter som bara rinner ut oavbrutet. Jag vill bara kunna få bevisa att jag klarar detta för dig, men de enda du ger mig är ännu mer svek. att du tappar alla känslor och allt så snabbt det tror jag inte ett dugg på. Isf har du tappat de för längesen utan att du vågat berätta det. Något är fel, något stämmer inte jag känner det på mig. och hitintills när jag känt något sådant har de fan stämt ganska bra. Kan du inte bara hjälpa mig, eller ska jag bara förstöra mitt hjärta och ta bort alla minnen med dig så att jag glömmer allt. Allt fint och underbart som du har gett mig, ska jag bara spola bort allt åt sidan föralltid eller vadå???? Har jag inte gett dig något bra eftersom du bara har tappat allt?? Jag får verkligen spel på detta helvetet.
Varför ska jag vara en sån tönt, varför skulle allt detta skit hända just nu, varför gick jag in i någonting som är så svårt desto längre man är två. VAFAN !!!!!!

Jag har så mycket tankar som jag vill skriva, jag är både ledsen, arg, frusterad och sviken. Jag hatar allt just nu, ingen kan få mig glad om inte du? Mina vänner har försökt att få mig bättre, de har lyckats för stunden men sen efter några sekunder tänker jag på dig och då vet jag om att allt är förstört. Du var verkligen allt för mig, du betyder så mkt för mig och jag älskar dig mer än någonsin, tror inte någon annan kan älska dig så som jag! Jag kan göra vad som helst för att få dig tillbaka, men inte ens det funkar. Snacka om att jag måste vara värdelös i dina ögon om du inte ens har hopp för oss två, när jag försöker med allt? Jag hade kunnat dö för din skull jag hade kunnat springa flera mil om du så hade velat det! Jag vill ju bara ha dig, det kändes ju så jävla rätt med dig. JAG VILL BARA KUNNA FÅ HÅLLA OM DIG NU OCH ALDRIG SLÄPPA TAGET OM DIG! tanken om att du kommer ha en annan snart tar kål på mig, själv kommer jag vara ensam och ruttna åt helvetet, jag är tydligen inte värd dig eller någon annan heller. Kanske jag är men ingen jag vill ha lika mkt som dig???????????????????????????????


Jag var olycklig när jag träffade dig första gången, men när jag väl lärde känna dig och var med dig så blev jag sjukt lycklig och de har jag varit enda sen du kunde få mig att le, men sen igår morse har jag blivit olyckligare än förr. Förlåt menar inte att det är ditt fel nu, det är ju självklart mitt eget fittfel.. Men om bara den chansen hade funnits där då hade du kunnat få mig till den lyckligaste tjejen i världen. Nu måste jag istället försöka bygga upp allt igen, känns som om jag födds på nytt fast i ett helvete.!


Jag är patetiskt jag vet, och jag vet att de finns tusen andra killar som min pappa sa? Men han var den där lilla extra killen som jag kände att han vill jag ha, han vill jag ha en framtid med. Jag tycker fortfarande allt det där, men inte han, han vill aldrig ha mig igen och jag vill inte att det ska vara så här längre.. ... ... ..
I morse ville jag inte gå upp från sängen jag ville bara skära halsen av mig, men sen gick ja upp o tänkte vafan hade de varit den rätta så hade ju han velat ha tillbaka mig men ooooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhh nu kan jag inte tänka längre! DETTA SUGER  SÅ IN I HELVETE! men det är nog många som är glada för detta ändå.

Om detta får dig att vara lycklig så ska jag låta dig vara. Men kan säga dig att du har lämnat ett djupt sår i mitt hjärta. jag kan knappt andas av detta längre.


JAG HATAR ALLT MED MIG SJÄLV! VAD SKA JAG GÖRA ?????????? DET FINNS INGEN ANNAN SOM JAG VILL HA!



Hejdå

2010-03-14 @ 20:45:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fyfan  vad jag hatar mig själv! Idag har det varit den värsta dagen, känns som om någon har dött! Men egentligen är det att jag har mist en person som jag verkligen älskar sjukt mycket! Men som sagt jag får som vanligt skylla mig själv som alltid! Jag är en idiot jag förtjänar inte kärlek, varför gav jag mig in i något som jag inte är bra på och som jag aldrig kommer bli bra på! Fuck på alla! Detta tar fan kål på mig, vill bara ligga o gråta i min säng och aldrig se någon mer igen! Jag undrar hur morgondagen blir, jag behöver verkligen någon vid min sida just nu men vet fan inte vem! Känns som om mitt liv är över, seriöst har aldrig mått så här dåligt förr!
Vill inte längre, fan fan fan! detta är de jobbigaste jag varit med om.
Sofia du är dum i huvudet, du borde inte finnas! HEJDÅ

Jag älskar Markus <3

2010-03-11 @ 16:04:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tjenixen!
Förkyld som en dåre, tråkigt värre alltså!
Få bort den tack och min jävla hals är helt jobbig. Men imorgon måste jag jobba, imorgon kväll blir det kalas för Frida min lillasyster. Hon blir ju fan 18 år, känns dock som om hon e liten fortfarande!

Nej nu har jag fan inte tid o skriva som jag egentligen skulle, min mamma ville jag skulle färga hennes hår nu så! ciao höres vafan! pussen

Hej hopp gummisnopp!

2010-03-10 @ 19:30:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej hopp gummisnopp! =)
Idag vaknade man upp med en förkylning som bara blir värre o värre :S, jobbigt värre och min lilla hals den kliar sönder?! gaah!
Har haft en ganska seg dag idag eftersom ja mestadels bara varit på golvet, tråkigt värre o så var de ju säkerligen också för att jag mådde dåligt!

Jeje imorgon blir det en roligare dag får jag hoppas på =)!!


Alltså seriöst jag vet fan inte var jag ska ta vägen, vad jag ska göra med mitt liv?
Utbildning? jatack men frågan är fan vad jag egentligen vill bli, det enda jag helt hundra vet är att jag vill arbeta med människor och ha fasta tider och få ett fast jobb?? vad fan ska man då söka för ngn utbildning?? TIPS TACK??? :D


Humpf, nej nu ska jag gloo film i min ensamhet :( buhääh.!

Jaaja hejsvejs

Blubb blubb en fisk! :P

2010-03-09 @ 17:29:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag är det tisdag, óch snart så är det onsdag igen o då har man bara tre jobbdagar lvar sen är det helg! WEI! skönt att veckorna går framåt så att sommaren kommer snabbare! Men det är jobbigt iaf på ett sätt för jag tycker inte om att inte hinna med allt man vill liksom?!

Nu är jag hemma hos Markus, som händer väldigt ofta om jag tänker efter! :)
Nej nu får ja nog va lite socialare av mig xD! Fast inte för ja tror han e de när han håller på me en massa shiiiet!
Ciao